Naša poznata pevačica bacila mikrofon i uhvatila se mmotike: ONA JE NAKAD ŽARILA I PALILA ESTRADOM, DOK DANAS NE IZLAZI IZ PLASTENIKA…Ruke su joj stalno prljave i pod zemljom…(FOTO)

Kada se vratimo godinama unazad, iza sebe ćemo imati mnogo pjevačkih zvijezda koje su jedno vrijeme bile mnogo popularne, ali ih je vrijeme pregazilo te ih više nema na sceni. Međutim imamo i one pjevačke zvijezde koje su jednostavno napustile to zanimanje i posvetile se drugom poslu.

Jedan od njih je i Era Ojdanić, koji je od kako je nastupila situacija sa korona virusom se odselio na selo i tamo uzgajao plastenik, bavio se uzgojem prasadi i jagnjadi te iste prodavao, i na taj način nalazio izvor zarade.

Još jedna muzička zvijezda koja je odjednom nestala sa scene i posvetila se drugom poslu je hrvatska pjevačica Ivana Banfić. Ona se nalazila na samom vrhu scene 2000-tih godina, žarila i palila, ali potom je ušla u svijet droge, te joj je karijera propala.

Ona je bila 3 godine u zajednici za odvikavanje, a nakon toga se posvetila drugom životu. Naime, dvije godine je živjela u Africi u kućama od blata bez struje, a potom se vratila u Hrvatsku gdje se prilagodila sličnom načinu života.

Ona ima kuću pored rijeke, veliku baštu, i živi minimalnim načinom života. Kako je izjavila nikad u životu nije bila srećnija i osjećala se bolje.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *