PA, ŠTA JE OVO?! PROCURIO PRIVATAN SNIMAK – DENIZ BILA SA TROJICOM: Hvataju je za vrat, a onda je ona PRETUKLA jednog! (VIDEO)

POVRATAK DISKVALIFIKOVANIH TAKMIČARA - Produkcija POTVRDILA! Ovo su SIGURNI  UČESNICI Zadruge 5 | Najnovije vesti - Srbija danas

Nova sezona Zadruge je zaokupirala cijeli Balkan, i od samog početka obara sve rekorde gledanosti. Za ovu sezonu Željko Mitrović se mnogo potrudio, te doveo mnoga nova zanimljiva lica, koja će sudeći po svemu postati pravi rijaliti igrači.

Već imamo djevojku koja je maloljetna, odnosno ima 17 godina, i koja je spavala sa učesnikom Mensurom, a na nama ostaje da vidimo hoće li zbog iskorištavanja maloljetnice odgovarati pred srbijanskim pravosuđem.

Jedna od najzanimljivijih ličnosti i najsenzualnijih u ovoj sezoni je slovenska starleta Deniz Dejm. Ona je od samog početka privukla pažnju javnosti, a ono po čemu je još zanimljiva je to da nema problema pričati ni o čemu pa ni o svojoj aktivnosti na only fans gdje ima porno film.

Ono što je još zanimljivo je to da ona uopšte ne govori srpski jezik, pa ostaje da vidimo kako će se slagati sa ostalim zadrugarima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *