NE PRESTAJE DA SE TRESE! TROJKA U ZADRUZI – Kad su se POGASILA SVETLA, kamera SNIMILA AKCIJU u krevetu: Jednu LJUBI, druga GA MAZI.. AUUUUU (VIDEO)

Prije nekoliko dana je počela da se emituje Zadruga 5, najpopularniji rijaliti u regionu.

Ovaj put, oboreni su svi rekordi, kako po gledanosti, tako i po broju učesnika. U rijaliti je ušlo 60 učesnika, iako je na imanju samo 40 kreveta, što dalje govori da će borba za opstanak biti zanimljivija.

Prva veza u Zadruzi! Mensur i Milica (17) bacili sve karte na sto, on joj  postavio uslove: Neću da mi krevet bude smeće za otpatke (Video) | Senzacija

Bez obzira na tako veliki broj kandidata, i što pored starih ima i dosta novih lica, mnogi gledaoci su već stekli simpatije prema nekima. Neka od novih lica su već privukla pažnju na sebe, a jedna od njih je definitivno Milica Veselinović.

Milica je maloljetna djevojka, koja ima 17 godina, i koja je stupila u vezu sa 11 godina starijim Mensurom Ajdarpašićem.

VRELA AKCIJA PRED CIMERIMA: Mensur i Milica posle LJUBOMORISANJA i DRAME  prepustili strastima (VIDEO)

Iako je na samom ulasku rekla da želi da dokaže da nisu sve djevojke kao Mina Vrbaski, ona se već nekoliko puta prepustila strastima i to pred kamerama.

MENSUR "ODRADIO" MILICU! Nakon odnosa se brisao pred kamerama, pa pokazao  svoj PONOS! SVE U GRO

Sada su ponovo u ranojutarnjim satima imali akciju ispod prekrivača, a postavlja se pitanje kako Regulatorna agencija za komunikacije dopusti da se to emituje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *