GLEDAOCI NE VERUJU: Nakon Jelene Karleuše ODLAZE I ONI…Još dva člana napuštaju Zvezde Granda, DANAS DONELI KONAČNE ODLUKE…Zvezde Granda više neće biti ISTE! (FOTO)

Jedno od najgledanijih takmičenja pored rijaliti takmičenja Zadruga je svakako i muzičko takmičenje Zvezde Granda.

Ovo takmičenje traje godinama, i iako postoje mnoga slična takmičenja, nisu ni približno popularna i ne mogu se porediti sa pomenutim. Godinama kroz ovo takmičenje prolaze razni kandidati, od kojih su neki postali velike zvijezde.

Jedno od zaštitnih lica ovog takmičenja, koja je tu od samog početka je i voditeljica Sanja Kužet. Ona je prije nekoliko dana davala izjavu za jedan medij, te je bila upitana da li i ona ima u planu napustiti ovo takmičenje, i šta misli o tome što je Karleuša iznenada otišla.

Kužet je izjavila da joj je jako žao što Karleuša više nije član žirija, i da se osjeća kao u školi kada neko veoma drag napusti odjeljenje.

Na pitanje novinara da li će napustiti posao voditeljice na ovom takmičenju, s obzirom da su i Marija Šerifović i Saša Popović najavili isto, nije htjela komentarisati ništa za njih dvoje, ali je rekla da ako se u nekom trenutku počne osjećati umorno i ispražnjeno odmah napustiti i napraviti promjenu u životu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *