KAO MATURANTI: Ovako su poznati izgledali na kraju srednje škole, čekajte dok vidite KARLEUŠU U MATURSKOJ HALJINI, HIT! (FOTO)

Poznate ličnosti nisu oduvijek bile sređene i imale stiliste koji su se brinuli o njihovom izgledu.

Mnoge od njih ne bi prepoznali na njihovim fotografijama iz mladosti, a pogotovo ne na fotografijama sa maturske večeri.

Pojedini od njih koji se ne stide svog prijašnjeg izgleda su podijelili sa nama fotografije sa maturalne večeri, te opisali utiske iz srednje škole. Oni se sa velikim emocijama prisjećaju trenutaka  svoje mladosti kada su maštali postati ovo što su sada.

Željko Samardžić 

Željko je istakao da je školu završio 1974. godine, i da se rado sjeća svoje maturalne večeri na kojoj mu je bilo divno i na kojoj je uživao sa prijateljima. On je naveo da je pjevao na mnogo maturalnih večeri, pa tako i na svojoj, ali i dodao da je čak na maturalnoj večeri zaručio svoju suprugu Maju, ali ne na svojoj, već na njenoj.

zeljko-samardzic-nekad-i-sad-matura-foto-privatna-arhiva-damir-dervisagic-1496091298-1198237

Saša Popović 

Saša je jedan od rijetkih ljudi koji rade posao za koji su se školovali. Od malih nogu on je pokazivao simpatije prema muzici, te je pohađao nižu muzičku školu, a potom i 1973. godine diplomirao i srednju muzičku školu.

sasa-popovic-foto-privatna-arhiva-i-stefan-jokic-1496091115-1198233

Ceca Ražnatović 

Ceca je navela da je sa samo 14 godina ušla u svijet muzike, i da je uporedo završavala srednju školu, te da je maturirala 1991. godine. Ona je navela da fakultet nije završila, ali da bi savjetovala svim mladim pjevačima da prvo pohađaju školu, a upored ako mogu i da se bave muzikom.

ceca-matura-foto-instagram-damir-dervisagic-1496090708-1198225

Lepa Brena

Lepa Brena je jedna od rijetkih pjevačica koja je voljela školu. Osnovnu i srednju školu je završila kao odličan đak, a maturirala je 1979. godine. Ona je čak upisivala i turizam na prirodnomatematičkom fakultet, ali nažalost zbog nedostatka finansijskih sredstava nije bila u mogućnosti dalje da se školuje.

lepa-brena-foto-privatna-arhiva-i-damir-dervisagic-1496091469-1198241

Jelena Karleuša 

Karleuša je 2013. godine imala posljednju maturalnu veče, ali naravno ne svoju, već je bila pratnja jednom mladiću  koji je bio sretni dobitnik nagrade dnevnog lista ”Alo”. Jedan od uslova nagradne igre je bio da učesnici napišu propratno pismo u kojem bi naveli zbog čega bi Karleuša trebala biti baš njihova pratnja, te na osnovu toga ona je izabrala mladića Danila.

Vjerujemo da je suvišno pisati o tome koliko je mladić kao i svi drugi prisutni bili oduševljeni njenom pojavom.

jelena2

jelena

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *