Mladić je njoj dobacio u teretani da joj se sve vidi ISPOD MAJICE: Tada je ona učinila nešto neočekivano…ŠOK!

U posljednje vrijeme jako veliki broj žena ide u teretanu i fitnes centre, iako je to do sada bilo predviđeno više za muški pol.

Sada žene ulažu u svoj izgled, i trude se da izgledaju što bolje, te angažuju čak i privatne trenere kako bi brže i bolje ostvarile svoj cilj.

Tako mi donosimo ispovijest iz teretane koju je iznijela jedna djevojka, osvrćući se na komentar jednog muškarca.

Naime, ona već posljedni niz godina ide u jednu te istu teretanu, i nikada do sada nije imala nikakvih problema. Trening odradi sasvim normalno, gleda svoja posla, i bez ikakvih provokacija napusti teretanu.

Kada je završila sa posljednjim treningom, počela je da posprema sprave sa kojima je radila i pri tome joj je jedan od mini tegova ispao na pod. Jedan mladić joj je odmah prišao i podignuo teg, a ona je na prvu pomislila kako je to fin gest od njeg. Međutim, kada joj je dodao teg, rekao joj je da se bradavice vide ispod njenog topa, te da to nije uredu, jer tako provocira sve muškarce u teretani.

Ona je na trenutak ostala zatečena nije znala šta da kaže, ali kada se sabrala, rekla mu je da ima veće grudi od nje, i da također nema ništa ispod odjeće te da mu se bradavice koje i nisu tako male uredno vide, te da se pobrine da se to više ne ponavlja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *