DARKO LAZIĆ ZAKAZAO VENČANJE SA BARBAROM POD ŠATROM?! Svadba u Brestaču sa 1.000 gostiju, na ražnju 2 VOLA, a ona će im biti kuma! ALI ZAŠTO BAŠ ONA? - Izvorno

DARKO LAZIĆ ZAKAZAO VENČANJE SA BARBAROM POD ŠATROM?! Svadba u Brestaču sa 1.000 gostiju, na ražnju 2 VOLA, a ona će im biti kuma! ALI ZAŠTO BAŠ ONA?

Darko Lazić pokazao tetovažu na vratu: Zauvek će imati uspomenu na Sinana,  Džeja i Šabana - Telegraf.rs

Pjevač Darko Lazić je odlučio da se ženi po treći put. Njegova izabranica ovaj put je Barbara Bobak koju je upoznao u junu ove godine, i od tada se ne razdvajaju, a prije nekoliko dana je i zaručio.

Navodno oni su odlučili praviti svadbu u proljeće naredne godine, a već prave spisak gostiju i plan organizacije vjenčanja.

Kako tvrdi izvor blizak Darku, on se mnogo promijenio od kako je u vezi sa Barbarom, mnogo je srećniji, uvijek nasmijan, te ne troši mnogo novca kao prije. Čak je otkrio i da mu je Darko priznao da nikada nikog nije toliko volio kao što voli nju sada.

DARKO LAZIĆ I BARBARA BOBAK IMAJU NOVOG ČLANA PORODICE: Ona oduševljena |  Senzacija

Izvor je otkrio da je Darko Barbari bojažljivo priznao da ima želju da napravi veliku svadbu pod šatorom u Brestačama, na što je ona oduševljeno reagovala. Odmah su počeli da planiraju koga bi mogli pozvati, i kako organizovati, te je ona skupila oko 300 svojih zvanica, ponajviše rodbine iz Futoga. Odprilike, sveukupno će biti oko 1000 zvanica.

Darko je ostao oduševljen time što je Barbara pristala na takvo slavlje, s obzirom da nije imao takvu sreću sa prethodne dvije supruge.

Kuma na ovom vjenčanju će mu biti pjevačica Andreana Čekić, koja je također bila i na prvom.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *