NAKON ŠTO JE KARLEUŠA OKRENULA LEĐA SAŠI POPOVIĆU: BOSANCI MASOVNO OTKAZUJU UČEŠĆE U ‘ZVEZDAMA GRANDA’? - Izvorno

NAKON ŠTO JE KARLEUŠA OKRENULA LEĐA SAŠI POPOVIĆU: BOSANCI MASOVNO OTKAZUJU UČEŠĆE U ‘ZVEZDAMA GRANDA’?

Prije nekoliko dana kao bomba je odjeknula vijest o odlasku pjevačice Jelene Karleuše sa mjesta jednog od članova žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda.

Posebno veliku pažnju je podigla vijest o tome da na njeno mjesto dolazi njena najveća suparnica, Svetlana Ceca Ražnatović.

Iako se Karleuša oglasila i navela da je razlog njenog odlaska isključivo njena okupacija novim albumom, pojavile su se razne spekulacije o tome. Dok jedni tvrde da je ona otišla zbog toga što je tražila veći honorar a Grand produkcija joj nije htjela dati, drugi tvrde da je razlog tome to što se u javnosti pojavila informacija da je urađena utaja poreza od strane Grand produkcije te da Jelena ne želi da bude dio toga.

Mnogi smatraju da će Cecin dolazak mnogo da utiče na kandidate iz Bosne i Hercegovine. Naime, smatraju da će mnogi kandidati da odustanu ili uopšte da se i ne prijavljuju, što dalje dovodi do toga da će se smanjiti i telefonski glasovi. S obzirom da su sve do sada najbrojniji glasači bili upravo iz Bosne i Hercegovine, a to je ujedno i jedan od glavnih prihoda Grand produkcije, sa Cecinim dolaskom je produkcija sama sebi zabila nož u leđa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *