SADA JE SVE IZAŠLO NA VIDELO! Danas se rešava misterija Jeleninog ubistva! Zoran ISKLJUČIO TELEFON na 26 minuta, TEK OVO DA ČUJETE…SVE SE SAZNALO!(FOTO) - Izvorno

SADA JE SVE IZAŠLO NA VIDELO! Danas se rešava misterija Jeleninog ubistva! Zoran ISKLJUČIO TELEFON na 26 minuta, TEK OVO DA ČUJETE…SVE SE SAZNALO!(FOTO)

pink.rs | NAJVEĆI PREOKRET U SLUČAJU UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Ovo je  čovek koji dolazi na čelo istrage! Sve kreće ispočetka! OVI DOKAZI KONAČNO  OTKRIVAJU KO JE UBICA!

Prošlo je punih 5 godina od kako je svirepo ubijena pjevačica Jelena Marjanović. Od tada, pa sve do današnjeg dana, njen ubica nije otkriven, a glavni osumnjičeni je njen muž Zoran Marjanović.

Prema njegovim dosadašnjim izjavama, on je bio kod auta, igrao se sa njihovom djevojčicom, dok je Jelena otišla trčati po nasipu. Nakon što se poslije određenog vremena nije vratila, on je otišao da vidi šta se dešava, te je zatekao mrtvu i odmah obavijestio policiju.

Od tada, svi dokazi upućuju na to i mnogo je nelogičnosti u cijeloj njegovoj priči.

U međuvremenu je otkriveno da je on ugasio mobitel na 26 minuta, i to u vrijeme njenog ubistva. On je to potvrdio i na sudu, ali su njegovi branioci tražili da se to izuzme iz izvještaja.

Na sljedećem suđenju će svjedočiti stručnjaci iz Telekoma, koji će potvrditi tačno vrijeme isključenja i uključenja mobilnog telefona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *