STRAŠNO PONIŽENJE U ZVEZDAMA GRANDA! Srpska majka POCRVENELA OD MUKE, Saša je SAHRANIO! “ČEKAJ CECO, KOJE GODIŠTE JE TVOJ DEČKO?” Stigao kratak odgovor, EVO ŠTA MU JE PORUČILA! - Izvorno

STRAŠNO PONIŽENJE U ZVEZDAMA GRANDA! Srpska majka POCRVENELA OD MUKE, Saša je SAHRANIO! “ČEKAJ CECO, KOJE GODIŠTE JE TVOJ DEČKO?” Stigao kratak odgovor, EVO ŠTA MU JE PORUČILA!

Nova sezona najpoznatijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda nedavno je počela sa snimanjem. Ono što je novo kada je u pitanju popularni show je nova članica žirija. Naime, na mjesto Jelene Karleuše došla je Svetlana Ceca Ražnatović. Već u prvoj emisiji, Popović je zatražio od Cece da pojasni u kakvim je odnosima sa nekadašnjim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem. Na ovo pitanje  Ceca je odgovorila da razgovaraju jer su civilizovani ljudi, ali da su i na sudu, što je mnoge šokiralo.

SVI SU SE IZNENADILI Ovo su pravila nove sezone "Zvezde Granda"! - Alo.rs

Potom je Popović popularnu pjevačicu upitao i za njenog dečka, koji je mlađi od nje 9 godina. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Tokom emisje pjevačica je otpjevala pjesmu ” Dužan si mi brdo para za vremena dobra stara, al ćeš se za dlaku spasti, noćas Ceca časti”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *