MATORI JARAC OŽENIO 34 GODINE MLAĐU ŽENU: BEBEK IMA I 4 DECE – EVO kako izgledaju (FOTO - Izvorno

MATORI JARAC OŽENIO 34 GODINE MLAĐU ŽENU: BEBEK IMA I 4 DECE – EVO kako izgledaju (FOTO

Jedan od najpopularnijih rock pjevača na našim prostorima je Željko Bebek,  pjevač Belog Dugmeta. Iako je osnivač ove grupe bio Goran Bregović, Bebeka mnogi smatraju  simbolom ove grupe. Inače, on je svoj talenat za pjevanje naslijedio od majke koja je imala prelijep glas. Svoju karijeru najprije je započeo solo, što mu nije baš polazilo za rukom pa je na kraju završio kao član popualrne grupe.

KO ZNA, ZNA Željko Bebek i njegova mlađana supruga beru grožđe i  degustiraju vino (FOTO) - Nikad nije kasno - Grand Online

Inače, Bebek je poznat i kao veliki zavodnik žena pa je njegov privatni život itekako zanimljiv. Iza sebe ima propala dva braka, prvi sa Spomenkom sa kojom je dobio kćerku, a zatim drugi sa Sandrom sa kojom je također dobio kćerku. Nakon ova dva braka, rekao je da se više nikada neće ženiti. Međutim, brzo nakon toga je upoznao Ružicu koja je od njega starija 34 godine. No, kako godine nisu prestavljale problem brzo su se vjenčali te skupa žive već 19.godina, a iz tog braka imaju i dvoje djece, kćerku i sina.

16 godina ljubavi /Goli u krevetu: Bebek sa suprugom uz seksi fotku  obilježio važan datum / Radio Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *