ŠOK ZA JAVNOST! Čola otkrio sa kojom PEVAČICOM JE BIO INTIMAN: “Osetio sam se ISKORIŠĆENO!” Nećete verovati ko je u pitanju…(FOTO) - Izvorno

ŠOK ZA JAVNOST! Čola otkrio sa kojom PEVAČICOM JE BIO INTIMAN: “Osetio sam se ISKORIŠĆENO!” Nećete verovati ko je u pitanju…(FOTO)

Pjevač Zdravko Čolić Čola je oduvijek važio za najveću zvijezdu Balkana. On je jedan od rijetkih pjevača kojeg vole svi narodi Balkana, i koji nikada nije imao problema sa nastupima u bilo kojoj državi. Kao jedan od rijetkih, tokom svoje karijere nije imao nikakvih skandala, a karijeru je zasnivao isključivo na talentu, trudu i radu.

2002. godine on se oženio sa Aleksandrom, koja je po zanimanju profesorica, i sa kojom ima dvije kćerke.

Ovih dana je izašao jedan zanimljiv detalj iz života ovog velikana i velikog zavodnika.

Davne 1997. godine Čola je šokirao javnost kada je izjavio da ga je zavela pjevačica Frida Lingstad. Njih dvoje su se upoznali na Evroviziji, kada je on predstavljao Jugoslaviju sa pjesmom ”Gori vatra”, dok je ona bila prateći vokal švedskog predstavnika na Evroviziji.

On je tada izjavio da mu je nakon prvog susreta okrenula cijeli mozak, i da je zamalo zakasnio na nastup. Potom je uslijedila njena ponuda za vikend, što mu je djelovalo jako obećavajuće. Nakon trodnevnog vremena provedenog zajedno, Čola se osjećao iskorištenim, jer mu se više nikada nije javila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *