UŽAS! POSLEDNJI dani života slavnog glumca su bili kao iz HORORA – Žena ga držala u FEKALIJAMA i šamarala ga! (FOTO) - Izvorno

UŽAS! POSLEDNJI dani života slavnog glumca su bili kao iz HORORA – Žena ga držala u FEKALIJAMA i šamarala ga! (FOTO)

Patrik Svejzi je glumac koji je važio za jednog od najvećih zavodnika na sceni 80-tih godina.  Umro je relativno mlad, u 58 godini života, 2009. godine.

Njegov životni put nije bio lagan. Prvobitno se bavio plesom, ali nakon što je povrijedio koljeno, bio je svjestan da se time više neće moći baviti. Nakon toga se odlučuje za glumu, pri čemu je i ostao do kraja svog života. Ostao je poznat po ulozi u filmu ”Prljavi ples” iz 1987. godine.

1994. godine je zapao u tešku krizu, nakon što se njegova sestra ubila zbog problema sa alkoholom.

Nakon toga, on se razbolio, ali i dugo čuvao tu informaciju, sve dok novinari nisu došli do te informacije kao i toga da mu je ostalo samo još par sedmica života

Poslije njegove smrti otkrivene su užasne informacije, a tiču se toga da dok se borio sa opakom bolesti on je bio zlostavljan od strane svoje žene. Ona ga je držala zatočenog u kući na ranču, i nikom nije dozvoljavala da ga posjeti, pravdajući se da je to zbog njegovog zdravlja. Svaki put kada bi se njegov brat Don udaljio sa ranča, ona bi ga zanemarivala, a kada bi se vratio zatekao bi ga u fekalijama i urinu. Ako bi joj šta protivriječio šamarala bi ga i grebala.

U međuvremenu su izašle informacije da veza između njih dvoje nije funkcionisala ni prije, jer je ona pokušavala staviti Patrika pod potpunu kontrolu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *