KRV NA SVE STRANE u Šimanovcima! ŽESTOKA tuča u Zadruzi… Mensur PREGAZIO Cara – obezbeđenje ne može da ih savlada (VIDEO) - Izvorno

KRV NA SVE STRANE u Šimanovcima! ŽESTOKA tuča u Zadruzi… Mensur PREGAZIO Cara – obezbeđenje ne može da ih savlada (VIDEO)

Nova sezona popularnog rijalitija Zadruga 5 nedavno je počela sa snimanjem. Kako je i najavio vlasnik Pink televizije, i ova sezona donosi mnogo zanimljivih učesnika kao i takmičara. Među njima veliku pažnju privlači najmlađa učesesnica, Milica Veselinović koja ima samo 17 godina. Kako je navela, san joj je da bude poznata, a da pri tome pokaže da svi ne moraju biti kao Mina Vrbaški da bi to postigli.

PRODUKCIJA OBJAVILA SPISAK UČESNIKA ZADRUGE! Nova PRAVILA u petoj sezoni i  VELIKO IZNENAĐENJE - ništa neće biti ISTO | Najnovije vesti - Srbija danas

Iako je rijaliti tek krenuo, već se izdešavalo nekoliko zanimljivih scena, a sudeći po onome što se desilo sinoć mogla bi pasti i prva diskvalifikacija. Naime, Mensur Ajdarpašić je najprije isprovocirao Cara a zatim ga gađao flašom. Inače, od početka rijalitija vlada loša energija između Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *