Seljaci iz Stare Pazove razvezali jezik, NEĆE VIŠE DA ĆUTE! Evo šta Seka i Veljko rade pred rođenom decom u dvorištu! (FOTO) - Izvorno

Seljaci iz Stare Pazove razvezali jezik, NEĆE VIŠE DA ĆUTE! Evo šta Seka i Veljko rade pred rođenom decom u dvorištu! (FOTO)

Poznato je da većina pjevača i pjevačica živi u velikim gradovima, pa je prava rijetkost kada čujemo da je neko odabrao neko manje mjesto ili selo za život. Među takvim je popularna pjevačica Seka Aleksić, koja sa svojom porodicom živi u Staroj pazovi, tačnije 20 -tak minuta od Stare Pazove. Pjevačica i njen suprug izgradili su svoj mali kutak koji izgleda kao vila iz holivudskih filmova, a njihove komšije za njih imaju samo riječi hvale. Rekli su da su jako susretljivi i da se uvijek jave prvi.

Žena koja čuva djecu zamjenjuje roditelje: Seka Aleksić van sebe zbog  dadilje koja je trovala bebu lijekovima! | Ekskluziva.ba

Oni dodaju da ispred njihove kuće je i veliko dvorište u kojem se nalazi velika igraonica, u kojoj se igraju sva djeca iz komšiluka. Tu se prave veliki rođendanski partiji, na kojima se Veljko pobrine za grickalice i sokove.

VELIKI PETAK U PEVAČICINOM DOMU: Seka Aleksić sa suprugom i sinovima  obeležila praznik (FOTO) : Nadlanu.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *