INTIMNO ME JE UZEO SVEŠTENIK U DVORIŠTU CRKVE! Najjezivija ispovest u rijalitiju – Sledila sam se, počela da krvarim… (VIDEO) - Izvorno

INTIMNO ME JE UZEO SVEŠTENIK U DVORIŠTU CRKVE! Najjezivija ispovest u rijalitiju – Sledila sam se, počela da krvarim… (VIDEO)

Kroz rijaliti program Zadruga iz sezone u sezonu je prošlo mnogo kandidata, kako zanimljivih tako i onih manje zanimljivih, ali uglavnom svi sa različitim ispovijestima i životnim pričama.

Mi danas pišemo o Viktoriji Mitrović, učesnici Zadruge 5, koja je iznijela svoju priču koja je vjerujemo ujedno i najpotresnija ispovijest u historiji ovog rijalitija.

Ona je otkrila stravičnu priču, koja se odigrala 2014. godine, u selu u blizini Kovina, a radi se o lično njenoj ispovijesti.

Naime, nju je u crkvenom dvorištu silovao sveštenik kada je imala samo 12 godina. Kada je otkriveno, taj slučaj je šokirao Srbiju, a otkriveno je da je pored nje on zlostavljao još 6 maloljetne djece.

DA MI JAVE DA JE NAĐENA MRTVA...!" Viki nakon SILOVANJA pobegla kod OCA  koji ju je PREBIO i IZBACIO NA ULICU | Najnovije vesti - Srbija danas

To se odigralo u crkvenom dvorištu, a ona je otišla kući uplakana. Kada je došla kući vidjela je da je prokrvarila, i stomak je jako bolio, ali je svojima slagala da je jela nešto pokvareno. Nakon toga, ona je promijenila svoje ponašanje, počela bježati iz škole, pušiti i praviti probleme, a sve to zbog toga što se nije mogla snositi sa psihičkim pritiskom.

Svi su vidjeli da ona ima neki problem, a na kraju se odlučila ispovijediti svojoj tetki, koja je odmah slučaj prijavila policiji. Sveštenik je odmah uhapšen, a ovih dana izlazi iz zatvora, jer je odslužio kaznu koju je dobio.

NAKON JEZIVE ISPOVIJESTI: Viktorija Mitrović otkrila da viđa ženu popa koji  ju je silovao - Express

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *