Naš prvi komšija ima njemačku penziju i živi sam: Da zaradim koji dinar, išla sam se brinuti o njemu a onda je on tražio OVO – Ne znam šta da radim.. - Izvorno

Naš prvi komšija ima njemačku penziju i živi sam: Da zaradim koji dinar, išla sam se brinuti o njemu a onda je on tražio OVO – Ne znam šta da radim..

Na internet poratalima sve češće možemo pronaći priče  i ispovijesti o vezama između partnera velike starosne razlike, a obično su to veze gdje su u pitanju mlađe djevojke i stariji muškarci. Jednu od tih priča donosimo vam i u nastavku.

Nije isto kad u braku prevari muškarac, ili kad prevari žena | 24sata

Naime, 18-godišnja djevojka koja živi sa roditeljima koji su nezaposleni, ispričala je kako je njena majka dobila ponudu da se brine o komšiji koji je njemački penzioner. Tako je ona pospremala njegov stan i kuhala, a za to je dobijala mjesečnu platu. Jedne prilike kada njena majka nije mogla da ode, otišla je ona te završila sve ono što inače radi i njena majka. Nakon toga, djevojka  je često odlazila kod komšije umjesto majke, a jedne prilike dobila je i ponudu od njega. Naime, on joj je predložio da se uda za njega,a kada on umre da penzija i sve ostalo ostane njoj. Šokirana ovom ponudom, djevojka je ostala bez riječi jer ne zna šta da radi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *