PA ŠTO TI? ODVUKLA GA U WC, PA GA OR*LNO ZADOVOLJILA MRTVOG PIJANOG – Obezbeđenje ih ISTERALO: Ovo kamera NIJE SNIMILA…(VIDEO) - Izvorno

PA ŠTO TI? ODVUKLA GA U WC, PA GA OR*LNO ZADOVOLJILA MRTVOG PIJANOG – Obezbeđenje ih ISTERALO: Ovo kamera NIJE SNIMILA…(VIDEO)

Zadruga 5 je od samog početka krenula ofanzivno i oborila sve rekorde gledanosti. Već prvih dana imamo raznih dešavanja, počevši od svakodnevnog seksa, u kojima prednjače Mensur i Milica, pa do svađa koje zamalo da rezultira tučama.

Tako smo već imali priliku gledati dva duela između Mensura i Cara, koje je zamalo završilo fizičkim obračunom.

Sada ponovo imamo situaciju koja se našla na youtube platformi, i već dostigla nekoliko stotina hiljada pregleda.

NOVA ZADRUGARKA ORALNO ZADOVOLJAVALA ZADRUGARA U WC-U! Bilo kao nikada do  sada, morali da ih isteraju! (VIDEO)

Naime, sinoć su zadrugari igrali ”igru istine”. Lepi Mića je postavio sasvim pristojno pitanje zadrugarki Olgi, a radilo se o tome šta je radila noć prije ulaska u zadrugu. Ona mu je rekla da je bila kući i da se pakovala, a zatim se uključio Dino koji je rekao da mu se javila nakon 10 godina i upitala ga da li bi on ušao. Zatim je ona dodala da je imala prijetnje, te da ima mobitel pokazala bi poruke.

pink.rs | PLJUŠTALA KIŠA PRIZNANJA: 'Kad sam je prvi put video, hteo sam  otići!' Dino OBELODANIO dešavanje između njega i Olge, pa OTKRIO da ga je  ZADOVOLJAVALA u toaletu prestoničkog splava! (VIDEO)

Na kraju se ispostavilo da su bili na splavu, da je otjerala drugaricu kući, i rekla da će mu popu*iti kao niko do sada.

Pogledajte kako je tekla njihova rasprava.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *