NASTAVITI SA RIJALITIJEM ILI NE? Umrla je od NAJGORE bolesti, Stravični detalji…. (VIDEO) - Izvorno

NASTAVITI SA RIJALITIJEM ILI NE? Umrla je od NAJGORE bolesti, Stravični detalji…. (VIDEO)

Već na samom početku Zadruge imamo razna dešavanja, počevši od se*sa, svađa, raznih afera, pa čak i do fizičkog obračuna. Sada se postavlja pitanje šta će biti poslije, ako je na početku ovako.

Također, do sada smo imali i diskvalifikacije, a jedna je i diskvalifikacija Miljane Kulić, koja je prije 5 dana morala napustiti imanje. Osim izlaska sa imanja, Miljana mora platiti i kaznu od 100.000 eura, a kako se spekulise ona uopšte nema te pare, te se postavlja pitanje kako će to izvesti. Njeni fanovi su iznosili prijedlog da svi zajedno skupljaju pare za nju, i pomognu joj otplatiti dug.

DUGUJE MI 260.000 ZA DETE!" Viktorija progovorila o BIVŠEM MUŽU, na SUDU  SU: "Razvela sam se pre MESEC DANA!" | Najnovije vesti - Srbija danas

ZVALI SU ME 'POPADIJA' U ŠKOLI" Užasavajući detalji odrastanja zadrugarke  nakon SILOVANJA "Bežala sam" | Najnovije vesti - Srbija danas

U emisiji ”Pretres nedjelje” voditelj Milan Milošević je pokrenuo priču koja je potresla sve zadrugare, a radi se o bolnoj ispovijesti zadrugarke Viktorije Mitrović. Zadrugari su komentarisali detalje iz njene priče, a sve zajedno je posebno šokirala informacija da se o njenoj kćerci brinu njeni baka i djed, koji su najteže prihvatili i kojima je najteže palo to zlodjelo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *