Sada je sve izašlo na videlo…EVO ZBOG ČEGA JE ŽELJKO PRIPRETIO PRSTOM MARINI TUCAKOVIĆ USRED EMISIJE: Ona je napravila OVU grešku koja mu se nije nikako svidela! (FOTO)

Posljednjih dana svi mediji pišu o Marini Tucaković, najpoznatijoj i najuspješnijoj spisateljici svih vremena. Ona je napisala najveće hitove najboljim pjevačima regiona, a među njima su i neki bezvremenski hitovi za koje i ne znamo da je ona njihov autor.

ARKAN JOJ PRIPRETIO PRSTOM, PA SU PRASNULI U SMEH: Ovako su se nekad šalili  Marina, Ceca i Željko, bili su pravi TANDEM! (VIDEO)

Marina je umrla u svojoj 67. godini života, od posljedica korona virusa, koji su dodatno zakomplikovale njeno ionako komplikovano i teško zdravstveno stanje.

Evo zbog čega je Arkan PRIPRETIO prstom Marini Tucaković usred emisije kod  čuvenog Minimaksa! (FOTO)

Jedno od njenih najpoznatijih gostovanja je ono iz 90-tih godina u emisiji kod popularnog Minimaksa. Osim nje u studiju je između ostalob bio i Željko Ražnatović poznatiji kao Arkan, koji je bio veliki prijatelj sa Minimaksom, ali i sa Marinom.

EVO ZBOG ČEGA JE ARKAN ZAPRIJETIO MARINI TUCAKOVIĆ U EMISIJI! Napravila je  grešku koja mu se nije svidjela - Online Recepti

U jednom trenutku, Minimaks je odlučio biti podao, te je upitao Marinu zašto piše tako velike hitove za ”braću hrvate”. Potom je upitao Arkana šta on misli o tome i da li ima nešto protiv toga.

Arkan je tada odgovorio ”Ne, taman posla”, a Marina je dodala da su sve njene pjesme univerzalne pune ljubavi, i da ih može pisati bilo kome.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *