Srpska pevačica u očaju, uplakanu Bekutu NAPUSTIO MRKA nakon 8 godina: Žena urla, kleči i moli – isplivale i tajne prepiske sa ljubavnicom…(FOTO) - Izvorno

Srpska pevačica u očaju, uplakanu Bekutu NAPUSTIO MRKA nakon 8 godina: Žena urla, kleči i moli – isplivale i tajne prepiske sa ljubavnicom…(FOTO)

Jedni od poznatijih javnih parova su definitivno i pjevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić Mrka.

Njih dvoje zajedno djeluju da su skladan par sa mirnim životom, međutim, po svemu sudeći to nije tačno.

Naime, prošle godine su njih dvoje zajednički prošli kroz skandal, koji je prouzrokovao Mrka nakon što je objavljena njegova prepiska sa jednom studenticom.

MOLIM VAS NE ZOVITE ME!" Oglasila se Ana Bekuta nakon HOSPITALIZACIJE  Milutina Mrkonjića | Najnovije vesti - Srbija danas

Iako Ana za cijelu svoju karijeru nije imala nikakvih skandala, nažalost sada ih sa svojim partnerom mora proživljavati.

Prilično sam umorna...": Prvo oglašavanje Ane Bekute nakon što je Mrkonjić  smešten u bolnicu - Telegraf.rs

Sada ponovo kruže fotografije prepiske sa studenticom iz Beograda, a sam njihov razgovor je i više nego diskutabilan, uzimajući u obzir da je to razgovor djevojke u dvadesetim i čovjeka u osamdesetim. Na prepisci se može vidjeti da je on pisao i o svom se*ualnom odnosu sa Bekutom, pri čemu je napisao da je ona loša u krevetu.

Izvor blizak ovoj porodici je otkrio da su ove fotografije nju mnogo pogodile, te  da se plaš kako će ovaj put završiti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *