LEPA LUKIĆ BESNA, pa osula PALJBU po Draganu Bjelogrliću i filmu “Toma” – ONI MISLE DA SAM JA STARA I SENILNA BABA: Mnogo su se prevarili! (FOTO) - Izvorno

LEPA LUKIĆ BESNA, pa osula PALJBU po Draganu Bjelogrliću i filmu “Toma” – ONI MISLE DA SAM JA STARA I SENILNA BABA: Mnogo su se prevarili! (FOTO)

 Prije nekoliko dana na Festivalu u Nišu održana je premijera filma “Toma” po uzoru na legendarnog pjevača narodne muzike, Tome Zdravkovića. Na sve to osvrnula je i pjevačica  Lepa Lukić, koja se požalila da je njen lik loše napravljen ali da se nada će biti bolje kada krene nova serija, bar tako joj je režiser Dragan Bjeloglić rekao. Lepa Lukić je dodala da je pored nje, i lik Predraga Gojkovića Cuneta i Predraga Živkovića Tozovca također predstavljen pogrešno.

Lepa Lukić otvorila dušu: Abortirala sam, ali nisam znala da će na kraju  sve ovako da ispadne || Hello Magazin!

Pjevačica je dodala da svi koji su radili na pomenutom filmu trebali da kontaktiraju nju, jer ona još uvijek nije senilna te sjeća se svih detalja. Također, ona smatra da glumica Olivera Bacić koja tumači njen lik nimalo ne liči na nju, kako fizički tako ni energijom jer kako navodi pjevačica, ona je oduvijek bila orginalna, autentična i svoja.

Lepa Lukić otkrila kome će ostaviti čitavo bogatstvo: Neće vam biti dobro  kada vidite ko će dobiti jedan dio! | Ekskluziva.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *