Nećete nikada pogoditi koja poznata Srpska pevačica je odrasla u ovoj RASPALOJ kući: Spavala prvo u dvorištu, a posle se kupala u PLASTIČNOM koritu – Uvek hodala bosa jer nije imala ništa… (FOTO) - Izvorno

Nećete nikada pogoditi koja poznata Srpska pevačica je odrasla u ovoj RASPALOJ kući: Spavala prvo u dvorištu, a posle se kupala u PLASTIČNOM koritu – Uvek hodala bosa jer nije imala ništa… (FOTO)

Veliki broj naših pjevača i pjevačica dolazi sa sela, što mnogi ne žele ni da otkrivaju. Naime, rijetki su oni koji sa ponosom pričaju o svojoj prošlosti i djetinjstvu. Među njima našla se i popularna pjevačica Seka Aleksić, koja često zna da kaže kako je njeno djetinjstvo bilo teško.

SEKA ALEKSIĆ: "Otac mi je Srbin, majka muslimanka, u mojoj familiji ima i  Hrvata, poštujem sve." - Dobrodošli!

Inače, popularna pjevačica porjeklom je iz Zvornika, ali je tokom rata izbjegla u jedno manje selo u okolini Šapca. Pjevačica je navela da tada nisu imali ni osnovne uslove za život i higijenu, ali da se opet sa radošču sjeća tih dana. Dodala je prvih deset dana spavala u školi, te da su se tokom života ljeti kupali u plastičnom koritu u kojem bi vodu grejali na suncu. Iz tog razloga, kako pjevačica navodi svaki zalogaj koji bi zaradila sa svojih 15 godina bio joj je itekako sladak.

Seka-Aleksic-Veljko-Piljikic-foto-Bojan-Vukovic - Paparazzo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *