DA LI JE MOGUĆE?- Haris Džinović otkrio pravi uzrok smrti Marine Tucaković- CELI REGION KOMENTARIŠE OVU NJEGOVU IZJAVU (FOTO) - Izvorno

DA LI JE MOGUĆE?- Haris Džinović otkrio pravi uzrok smrti Marine Tucaković- CELI REGION KOMENTARIŠE OVU NJEGOVU IZJAVU (FOTO)

Iako je prošlo par dana od smrti poznate spisateljice Marine Tucaković, ne smiruje se priča o njoj i njenom životu. Javnost je šokirana njenom smrću, iako je poznato da je bolovala od teške bolesti, i na neki način se to i očekivalo.

Većina naših estradnih ličnosti su se oprostili od Marine, a svako je ispričao neke od detalja iz njihovog života i prijateljstva.

Jedan od onih koji su se oglasili povodom smrti Marine je i njen dugogodišnji saradnik i prijatelj Haris Džinović. Njih dvoje se poznaju 35 godina, a napisala mu je neke od njegovih najvećih hitova.

Haris je izjavio da je Marina umrla od tuge za svojim sinom Milošem. On je naveo i da majke umiru od tuge za djecom, a Marina je majka, te da joj nije bilo lako vidjeti sina od 24 godine kako ne diše. Haris je dodao da je nju tuga definitivno sahranila, i da samo ona zna kako joj je bilo svih ovih godina.

Džinović je dodao i to da je ponosan da je imao tu čast raditi sa ženom koja je napisala preko 6000 pjesama, što je jako zanimljiv podatak.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *