“Ja sam prava Srpska domaćica…” Snimala bezobrazne filmove, otvorila FIRMU od tih para… “Dnevno trošim 2.000 evra, imam poslugu i vozača…” - Izvorno

“Ja sam prava Srpska domaćica…” Snimala bezobrazne filmove, otvorila FIRMU od tih para… “Dnevno trošim 2.000 evra, imam poslugu i vozača…”

U današnje vrijeme imamo jako veliki broj djevojaka sa zanimanjem ”starleta”. Tumačenje Pravo ovog zanimanja nije poznato, a narodski rečeno to je sadašnji naziv za prostituciju.

Maca Diskrecija je starleta koja nema problema reći sve o tome. Njeno pravo ime je Senada Nurkić, a porijeklom je iz Tuzle, Bosne i Hercegovine. Ona se proslavila učešćem u rijaliti programu Parovi, a prije nekoliko dana je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića, gdje je pričala o svojoj zaradi.

Maca je otkrila da se sada bavi snimanjem i fotografisanjem za sajt za odrasle pod nazivom Onlyfans. Dodala je i da pretplata na njen nalog nije skupa, ali da se nakupi dosta novca s obzirom da ima dosta klijenata.

Ona je otkrila i to da je skupila jako lijepe pare sa ovim poslom, i da mjesečno troši do 2000-3000 eura, te da ima kućnu poslugu i privatnog vozača.

Maca je također u ovoj emisiji otkrila da je mjesec i po bez odnosa, jer ne može pronaći muškarca za sebe, ali i to da je spavala sa Acom Lukasom, i sa tom informacijom je šokirala javnost.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *