Umro tokom ODNOSA sa ljubavnicom, a kada vidite šta mu je supruga isklesala na GROBU neće vam biti dobro! (FOTO) - Izvorno

Umro tokom ODNOSA sa ljubavnicom, a kada vidite šta mu je supruga isklesala na GROBU neće vam biti dobro! (FOTO)

U današnje vrijeme na internetu se mogu pronaći mnoge priče vezane za nadgrobne spomenike, obzirom da se većina njih radi sa posvetom. No, jedan od njih je imao posebnu  posvetu koju je ostavila žena pokojnog. Naime, cijelu priču ispričao je sin pokojnog kojeg su nakon natpisa na spomeniku zvali da isti ukloni, što on naravno nije htio jer je stao na stranu svoje majke.

Dva sastojka kojima ne smijemo prati nadgrobni spomenik

Inače, brak njegovog oca i majke bio je veoma haotičan jer je otac imao dugotrajnu aferu sa ljubavnicom, koja je ostala i trudna prije nego je on preminuo. Prije same smrti on je isplanirao da se razvede od svoje žene, te da sa ljubavnicom ode u Kanadu i započne novi život. Međutim, sudbina je htjela drugačije. Iznenanda je dobiio srčani udar tokom odnosa sa ljubavnicom, usljed čega je preminuo. Povrijeđena supruga, odlučila je da na njegov nadgrobni spomenik napiše: “U ljubavnom sjećanju na Džona, sina, muža oca i preljubnika”, kako bi svi znali o čemu se radi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *