“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO) - Izvorno

“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO)

Vjerujemo da smo svi do sada upoznati sa tim da se najviše ljubavnih nevjerstava dešava između medicinskog osoblja, naročito u noćnim smjenama.

Naravno, stvari ne treba generalizovati, pa tako i tu ima izuzetaka koji su pošteni.

Međutim, za većinu tih slučajeva se nikada ne sazna van ustanove u kojoj se to dešava, aali jedna medicinska sestra nije imala tu sreću.

ŽELELA sam to da uradim: Sestra Anđela skinula PACIJENTA u toaletu, pa zbog  ovog šokirala sve u bolnici - Objektiv

Ova priča se desila u Bukureštu u Rumuniji, u jednoj kovid bolnici prošle godine, i to u vrijeme kada su bolnički kreveti bili prepuni, i pacijenti su morali biti zbrinuti po hodnicima.
37-godišnja medicinska sestra po imenu Anđela Radakanu je zamalo završila na disciplinskom postupku, jer je prijavljena da je zajedno sa doktorom imala se*s u hodniku iza zastora. Sve to se odigralo pred pacijentom koji je bio u svjesnom stanju, i koji je nažalost to sve morao da gleda.

Nakon što se saznalo za ovu aferu, sestra je poslata na neplaćeni odmor, dok je doktor nastavio raditi sasvim normalno.

ŽELELA sam to da uradim: Sestra Anđela skinula PACIJENTA u toaletu, pa zbog  ovog šokirala sve u bolnici - Objektiv

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *