“Kod mene nema mema i prašine…” ZAVIRITE U CECINU VILU NA DEDINJU! Od raskoši pamet staje: MERMERNO STEPENIŠTE, KRISTALNI LUSTERI, a u ovo je uložila najviše… - Izvorno

“Kod mene nema mema i prašine…” ZAVIRITE U CECINU VILU NA DEDINJU! Od raskoši pamet staje: MERMERNO STEPENIŠTE, KRISTALNI LUSTERI, a u ovo je uložila najviše…

O životu estradnih zvijezda se ne piše mnogo, a opće poznata činjenica je da što su bolji umjetnici bolje žive.

Svetlana Ceca Ražnatović spada u 3 najbolja izvođača u regiji, a samim time i raskoš u kojem živi je ogromna.

Iako ona nerijetko pokazuje sve detalje svog života, rijetko je pokazala unutrašnjost vile na Dedinju u kojoj živi. To se dalo zaključiti samo po njenim fotografijama i videosnimcima koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Ceca je više puta istakla da su joj nudili pravo bogatstvo da njenu kuću pretvore u turističko mjesto, ali ona na to nije pristala. Ona i njena djeca se nikada nisu hvalili luksuzom u kojem žive, ali su se trudili da prate trendove, te je tako unutrašnjost njihove vile ispunjena moderno i sa starim tradicionalnim detaljima.

Kuća se sastoji od nekoliko spratova, hodnici su mermerni sa ogradom od bakra, i mermernim stubovima.

Ceca se trudila da kuću uredi moderno, ali i tradicionalno, te je tako kuća ukrašena sa dosta ukrasnih ramova, svijeća, ali i sa historijskim predmetima.

Anastasija također često objavljuje fotografije na kojima pozira u vili, tako da možete posjetiti njen profil kako bi imali više podataka o tome kako je njihova kuća ukrašena.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *