NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac sasuo paljbu na Cecu ko niko: Ti si popularno DISKUTABILNA pevačica, a Marija je PEVAČINA za tebe! SVI ZANEMELI! - Izvorno

NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac sasuo paljbu na Cecu ko niko: Ti si popularno DISKUTABILNA pevačica, a Marija je PEVAČINA za tebe! SVI ZANEMELI!

Popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda nedavno je krenulo, a u istom se našla i  nova članica žirija, popularna pjevačica Svjetlana Ceca Ražnatović. Već od samog početka, sa njom su krenule zanimljive scene i pitanja. Najprije njeno priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, a zatim ovaj put i rasprava koju je popularna pjevačica imala sa Draganom Stojkovićem Bosancem. Naime, nakon što je takmičarka otpjevala Cecinu pjesmu, Bosanac je rekao kao se u pomenutoj pjesmi nema šta da otpjeva. Na ovu konstataciju, uključila se popularna pjevačica koja je rekla Bosancu ” E, neka si ti Bosanac rekao da tu nema šta da se otpjeva”. 

CECA U ZVEZDAMA GRANDA PRIZNALA DA SE SUDI SA MILIJEM: Tvrdi da ipak  RAZGOVARAJU, a ovo

Zatim je Bosanac nazvao pjevačicu “popularnom pjevačicom ” a Mariju Šerifović ” pevačinom, što je itekako zasmetalo Ceci. Upitala ga  je ” A šta je Marija ako nije pjevačica, vanzemaljac?, a zatim je Bosanac opet ponovio da je ona pevačina. Marija je cijelo vrijeme samo posmatrala  i šutila.

Prve slike Cece i Marije u Zvezdama Granda: Ovako su reagovale kada su se  srele u studiju! | Ekskluziva.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *