Pucaju kreveti! PREDALI SE GREŠNIM RADNJAMA: Četvoro zadrugara nije izdržalo – bacili se na strasnu AKCIJU do zore! (VIDEO) - Izvorno

Pucaju kreveti! PREDALI SE GREŠNIM RADNJAMA: Četvoro zadrugara nije izdržalo – bacili se na strasnu AKCIJU do zore! (VIDEO)

Zadruga 5 je iz dana u dan sve interesantnija, a samim time i sve gledanija.

U ovoj sezoni Zadruge imamo mnogo do sada nepoznatih lica, poput Viktorije, čija je životna ispovijest natjerala svima suze na oči.
Naime, ona je ispričala da je silovana od strane lokalnog sveštenika, i to kada je imala samo 12 godina. Taj isti sveštenik, je već odležao svoju kaznu, i ovih dana treba izaći na slobodu, što joj još teže pada.

S obzirom da je ovo posljednjih dana glavna tema, Željko Mitrović stalno potencija na priču o tome, ali jedino je Miki Đuričić ispao fer i razuman čovjek, koji je rekao da treba završiti jednom zauvijek sa ovom pričom u rijalitiju, jer svaki put budi teške uspomene kod Viktorije i tjera je na plač.

Pored Viktorije, tu je i 17-godišnja Milica, koja je postala poznata po svojim se*s aferama sa Mensurom Ajdarpašićem.

Sinoć se u Zadrugi desilo ono što gledaoci najviše vole da gledaju. Kočnice su jednostavno popustile, i ispod pokrivača se moglo vidjeti svašta.

Milica i Mensur su po običaju nastavili svoje rituale, a ovaj put, u istoj akciji su se pronašli i Mateja Matijević i Anđela Đuričić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *