TRESE SE SRBIJA! Ceca van sebe od SRAMOTE: Evo sa kojom domaćom pevačicom je ARKANOV SIN objavio sliku – NE ODVAJA SE OD NJEGA! Pogledajte u kakvom se luskuzu baškare…(FOTO) - Izvorno

TRESE SE SRBIJA! Ceca van sebe od SRAMOTE: Evo sa kojom domaćom pevačicom je ARKANOV SIN objavio sliku – NE ODVAJA SE OD NJEGA! Pogledajte u kakvom se luskuzu baškare…(FOTO)

Jedna od najpopularnijih rijaliti zvijezda svakako je Kristina Kija Kockar. Naime, Kija Kockar svoju slavu je stekla u popularnom rijalitiji programu Zadruga iz kojeg je izašla kao pobjednica 5 sezone . Kija trenutno živi sama, a vrlo je aktivna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu gdje često objavljuje fotografije. Tako je nedavno objavila jednu fotografiju koja je mnoge ostavila bez teksta.

Kija Kockar: „Sve što se dešava na ESTRADI mi je KOMIČNO!”

Naime, u pitanju je fotografija iz Las vegasa na kojoj se pored nje na bazenu  nalazi  i Vojin Ražnatović, inače sin srbijanskog kriminalca Arkana. Sudeći prema fotografiji, između njih dvoje ima i nešto više od samog prijateljstva što je mnoge zaintrigiralo. U nastavku pogledajte o kojoj fotografiji je riječ.

Šta vi kažete ?

j

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *