KADA SU PITALI ŽELJKA ČIME SE BAVI: TUŽILAC SKOČIO KADA JE ČUO NJEGOV ODGOVOR! Doneo je papire i otkrio kako je kupio kuću kod Marakane – SVI SU OSTALI ŠOKIRANI! Nije nikoga štedio.. - Izvorno

KADA SU PITALI ŽELJKA ČIME SE BAVI: TUŽILAC SKOČIO KADA JE ČUO NJEGOV ODGOVOR! Doneo je papire i otkrio kako je kupio kuću kod Marakane – SVI SU OSTALI ŠOKIRANI! Nije nikoga štedio..

Novinar Miloš Vasić, koji je jučer preminuo u 75. godini života, 2011. godine je objavio zanimljivu publikaciju pod nazivom ”Veoma organizirani kriminal: Poreklo bogatstva Željka Ražnatovića Arkana”.

U svojoj publikaciji, ovaj uspješni novinar, iza kojeg je ostalo i mnogo drugih publikacija, veoma direktno i bez dlake na jeziku piše o cijeloj porodici Ražnatović, Arkanovim partnerima, najbližim saradnicima, pa i političarima sa kojima se držao 90-tih godina prošlog stoljeća.

Naveo je da je početak bio poznat i banalan, odnosno da je otac pukovnik imao sina kojeg je riješio zaposliti kod Udbe. Sin je odmah pokazivao zavidan talenat za oružane  i druge pljačke, što je Udbi i odgovaralo.

Dotakao se i toga da se sin, pri tome misleći na Arkana, nije mnogo brinuo za pare, jer je  imao  67 načina da ih stekne, od kojih je najpošteniji bio pljačka….

Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *