MARINA U TESTAMENTU NAPISALA CIJELU ISTINU, KAŽU DA JE IMENOVALA PJEVAČE KOJI SU JOJ DUŽNI NOVAC: Evo šta na to kaže njena kuma - Izvorno

MARINA U TESTAMENTU NAPISALA CIJELU ISTINU, KAŽU DA JE IMENOVALA PJEVAČE KOJI SU JOJ DUŽNI NOVAC: Evo šta na to kaže njena kuma

Najveći tekstopisac na ovim prostorima, Marina Tucaković nakon duge i teške bolesti preminula je prije nekoliko dana, i bit će sahranjena u porodičnoj grobnici pored sina Miloša prema njenoj posljednjoj želji. Inače, njen sin Miloš preminuo je u svojoj 24- godini, što je na Marinu ostavilo ogroman trag.

Marina Tucaković prije smrti napisala autobiografiju: Detaljno opisala  trenutak kada je izgubila sina

Izvor blizak Marini i njenoj porodici, otkrio je da je Marina neposredno prije smrti napisala testament u kojem je pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje se u neke i razočarala. Izvor dodaje da su joj neki pjevači i dugovali silne sume novca za tekstove, dok su sa druge strane javno isticali da su dobri i pružali joj veliku podršku.

Jutarnji list - Životna drama autorice ex-Yu hitova, javio se zabrinuti  sin: 'Pomoć! Neka netko dođe što prije'

Kako bi provjerili ove informacije, ekipa je pozvala Marininu kumu Mirjanu Petrović koja je rekla da zaista o tome ne zna ništa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *