On je usamljeni MULTIMILIONER koji očajnički traži ženu: ONA MORA DA ISPUNI OVH 8 USLOVA – Evo šta on nudi zauzvrat! (FOTO) - Izvorno

On je usamljeni MULTIMILIONER koji očajnički traži ženu: ONA MORA DA ISPUNI OVH 8 USLOVA – Evo šta on nudi zauzvrat! (FOTO)

U posljednje vrijeme na internetu možemo često pronaći oglase u kojima se traže žene ozbiljne  za vezu i brak. Među njima nedavno se našao i oglas 41-godišnjeg multimilionera Andy-ja Scotta koji traži ženu sa kojom bi to podijelio. Inače, Andy je prvi milion zaradio u svojoj 26.godini života, dok je u 30. ostao bez svega. No, brzo se digao na noge te ponovo postao jedan od najbogatijih ljudi na svijetu.

Usamljeni multimilioner traži suprugu: Objavio spisak uslova koje jedna  djevojka mora da ispunjava! | Balkan24h

Stoga, žena koju bi želio da ima pored sebe trebala bi da je inteligentna žena koja je već ostvarila kao osoba i sama sve postigla . Pored toga, ona treba da održava svoj izgled i trenira redovno te ne živi na društvenim mrežema, a da se pri tome prilagodi svim situacijama od glamuroznih do opuštnih. Također da želi djecu i da se skrasi, bez da žrtvuje život i prestane da se zabavlja i avanturiše.

U nastavku pogledajte kako izgleda njegov oglas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *