Ona svaku noć čeka da joj muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je UDOVAC.. Kad je muž saznao, nastao je opšti HAOS – “Naterao mene i svekra da pred njim to uradimo…” - Izvorno

Ona svaku noć čeka da joj muž zaspi, kako bi išla kod svekra koji je UDOVAC.. Kad je muž saznao, nastao je opšti HAOS – “Naterao mene i svekra da pred njim to uradimo…”

Bračne prevare su oduvijek postojale, ali nikada nisu bile više zastupljene nego sada. Ljudi jednostavno uživaju u tome i vjeruju da ne mogu biti otkriveni, sve do jednog trenutka, kada im se to sve odbije od glavu, i dođe im kao hladan tuš.

Mi danas pišemo o jednoj mladoj djevojci koja je svoju mirnu luku pretvorila u pravi pakao.

Naime, nakon određenog vremena od udaje, ona je počela obraćati pažnju na svog svekra, koji joj se svidio odmah na prvi pogled.

Njen muž je bio sin iz prvog braka njegove majke, a potom se majka udala za dosta mlađeg čovjeka koji je sada svekar.

Ova djevojka i njen svekar su se povezali, i svaku noć kada bi joj muž zaspao ona bi odlazila kod njeg, i ta njihova ‘veza’ je trajala dugo vremena, sve do toga kada je ona počela osjećati nešto prema njemu. Tada je ona zahtijevala od njeg da počnu živjeti zajedno i ostave svoje partnere, na što on nije pristao.

Potom je ona cijeloj porodici objavila u kakvim su odnosima njih dvoje, i došlo je od uništenja oba braka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *