Oženio se, dobio i decu, a onda su njegovi roditelji saznali ČIME SE NJIHOVA SNAHA BAVILA- Sina su odmah izbacili i NISU MARILI – NEVEROVATNO (FOTO)

36-godišnja Šenon Rouz porijeklom iz Los Anđelesa je sa 18 godina počela da se bavi striptizom, a potom je snimala filmove za odrasle. Ona je to radila punih 10 godina, ali to nije bilo ono što je ona željela, i uvijek je maštala o tome da ima svoju porodicu.

Napravila je profil na društvenim mrežama i tu je upoznala svog sadašnjeg muža 44-godišnjeg Trejvisa Dina, sa kojim se zabavljala jedno vrijeme, a nakon toga se i udala.

Problem u njihovom zajedničkom životu nastaje kada njegovi roditelji otkriju čime se ona bavila u prošlosti, te traže od Trejvisa da je ostavi, a nakon što on to odbija isključuju ga iz svega te daju otkaz iz porodične firme.

Od tada za njih dvoje počinje novi zajednički život, a napravili su Vlog na jutjub koji im je predstavljao izvor zarade.

Šenon je jednom pričala o svojoj prošlosti, a navela je da je njen tata prevario njenu mamu sa njenom najboljom prijateljicom i da je potom oženio. Njena maćeha je bila grozna prema Šenon, zlostavljala je i fizički i emocionalno, te je ona sa 18 godina nakon što je bila na ivici ludila, počela se baviti striptizom.

Sada ovaj par ima kćerku i sina, Snou i Storm, i uživaju u svakom trenutku svog života.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *