ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK STANIVUKOVIĆA I DEVOJKE: Žena ga JAŠE u kancelariji – Oglasio se i GRADONAČELNIK pa sve pojasnio..(VIDEO) - Izvorno

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK STANIVUKOVIĆA I DEVOJKE: Žena ga JAŠE u kancelariji – Oglasio se i GRADONAČELNIK pa sve pojasnio..(VIDEO)

Jedan od najpoznatijih političara posljednjih godina u Bosni i Hercegovini je definitivno mladi gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković.

To je jedini čovjek koji se usudio suprostaviti sistemu u Republici Srpskoj, i koji je za relativno kratko vrijeme uspio pokupiti simpatije glasača, te nakon 20 godina skinuo SNSD sa vlasti u tom gradu,

Svaki njegov korak je pod budnim okom kamere, i samo se čeka neka njegova pogreška, kako bi mogao biti ismijan i smijenjen.

Posljednjih dana internetom kruži pomalo nevjerovatan snimak, a na njemu se vidi kako djevojka po imenu Olga Babić sjedi na leđima Stanivukovića, a on je uči jahati. Iako zvuči nevjerovatno, ovo je realan snimak, a povodom njeg se oglasio i sam gradonačelnik.

Stanivuković je izjavio da se ovo odigralo prije tri godine, i da nije snimljeno u Gradskoj upravi. Također, dodao je i da je objava ovog videsnimka klasično skretanje pažnje javnosti sa nekog većeg problema.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *