ĆERKE POZNATE KOKE IZ ”BOLJEG ŽIVOTA” SU RANO OSTALE BEZ OCA – Danas one grade život u Švedskoj, a do sada ih niste upoznali… ONE SU NAJVEĆI PONOS JELICE SRETENOVIĆ (FOTO) - Izvorno

ĆERKE POZNATE KOKE IZ ”BOLJEG ŽIVOTA” SU RANO OSTALE BEZ OCA – Danas one grade život u Švedskoj, a do sada ih niste upoznali… ONE SU NAJVEĆI PONOS JELICE SRETENOVIĆ (FOTO)

Nekim glumicama i glumcima je bila dovoljna uloga u jednom filmu ili seriji kako bi ostali upamćeni za cijeli život.

Kao primjer tome je glumica Jelica Sretenović, koju javnost pamti po ulozi ”Koke” iz serije ”Bolji život”. Iako je poslije toga glumila u mnogo serija i filmova, ona je zauvijek ostala upamćena kao ”Koka”.

Kako ona navodi njena najveća uloga u životu je uloga majke.

Ona se ostvarila kao majka dvjema kćerkama, Ani i Olgi između kojih je razlika u 11 godina života. Njih dvije su veoma mlade ostale bez oca, jer je Jelicin muž poznati Miloš Miša Sretenović preminuo 1999. godine, kada je Jelica imala 45 godina života.

Njene kćerke sada žive u Švedskoj, a starija Ana ima i sina, kojem je dala ime po pokojnom ocu Milošu.

Jelica svaki slobodan trenutak svog života provodi sa svojim kćerkama, za koje se cijeli život trudila da im obezbijedi što više. Nerijetko ona postavlja fotografije sa kćerkama na društvenim mrežama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *