ESTRADA U NEVERICI! OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ŽIVOJINOVIĆIMA: Snajka Lepe Brene razvezala jezik – EVO ŠTA SE DEŠAVA U PEVAČICINOM DOMU!(FOTO) - Izvorno

ESTRADA U NEVERICI! OTKRIVENA PRAVA ISTINA O ŽIVOJINOVIĆIMA: Snajka Lepe Brene razvezala jezik – EVO ŠTA SE DEŠAVA U PEVAČICINOM DOMU!(FOTO)

Danas pišemo o najpopularnijoj porodici u Srbiji, a to je porodica pjevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

Iako se prije određenog vremena spekulisalo da je Brenin sin Viktor i njegova djevojka Sandra Miljaković raskinuli svoju vezu, pokazalo se da to nije istina. Prema navodima, oni su u sretnoj vezi, vole se i poštuju, a Sandra o Viktorovoj porodici ima samo riječi hvale.

Prema navodima Sandrine prijateljice sa fakulteta, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, a posebno njegovim roditeljima.

Ona je posebno oduševljena sa time što su oni iako i previše poznati i moćni, toliko obični. Sandrina prijateljica navodi da Brena Sandru nerijetko pita za roditelje, kako su, šta rade, i treba li im šta pomoći, dok je Boba oduševljen time što oni sve prave prirodno, i što Sandra obožava da kuha.

Što se tiče Brene, ona svako jutro ustane prije svih, i ispituje sve šta bi jeli za doručak, kao i svaka majka.

Sandrina prijateljica je izjavila da joj je drago što je Sandra u vezi sa Viktorom, jer je i ona fina i vrijedna, i zasigurno nije jurila bogatog momka, već nekog koji joj se sviđa i koga voli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *