Jovana Jeremić na ivici smrti, STANJE JE ALARMANTNO!? Voditeljka se suočila sa teškim momentom u svom životu…Svi u šoku!(FOTO) - Izvorno

Jovana Jeremić na ivici smrti, STANJE JE ALARMANTNO!? Voditeljka se suočila sa teškim momentom u svom životu…Svi u šoku!(FOTO)

Poznata voditeljka Jovana Jeremić važi za jednu od najkontraverzniji voditeljki u Srbiji, a i šire. Ona je poznata po svojim nepromišljenim izjavama, sa kojim šokira javnost, a nedavno je izjavila nešto vezano za njen privatni život, što je također izazvalo veliku zabrinutost kod javnosti.

Naime, ona je napokon skupila hrabrosti i izjavila da je prije određenog vremena doživjela blaži infarkt.

Kako je navela sve se desilo na ljetovanju. Ležala je u hladu i čitala knjigu, a u jednom trenutku je osjetila veliki val vrućine koji je obuzeo, te je odmah skočila u more. Čim je izronila osjetila je da gubi dah, bol u grudima, te da polako postaje paralizovana, i da se davi.

Sve to je primjetio njen muž, koji je odmah skočio, izvukao je i dao joj vještačko disanje, a potom pozvao hitnu pomoć.

Nakon toga su joj uradili sve analize i pretrage, a dobila je i terapiju koju će morati piti cijeli život. Svoj život duguje mužu, koji joj je pomogao, a kojem je kako navodi u šali pokvarila odmor,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *