SNEŽANA ĐURIŠIĆ U LOŠEM STANJU: Pevačici pozlilo zbos rođenog sina – Kolegica joj sve smestila da bi joj UNIŠTILA KARIJERU! Svi su u šoku! (FOTO) - Izvorno

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U LOŠEM STANJU: Pevačici pozlilo zbos rođenog sina – Kolegica joj sve smestila da bi joj UNIŠTILA KARIJERU! Svi su u šoku! (FOTO)

Pjevačici Snežani Đurišić je došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja, nakon što je obavještena da se ponovo piše o njenom sinu Marku Gvozdenoviću i njegovim greškama.
Pjevačica vjeruje da joj sve ovo radi kolegica, koja želi da je uništi.

Naime, od kako su se u medijima pojavile informacije da je sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović opljačkao dva privatnika za koje je radio, pjevačici nije dobro, srce joj lupa nenormalno brzo i ima jake aritmije. Ona ne može da vjeruje da je ponovo pokrenuta ta priča, i da će njen sin ponovo da plaća greške iz prošlosti.

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, ona ne planira nikome da se pravda i daje bilo kakve izjave za medije. Također, on tvrdi da pjevačica smatra da zna ko joj ponovo servira istu priču, a riječ je o njenoj kolegici koja to radi zbog ljubomore, te s obzirom da Snežana nema nijednu grešku u karijeri, ona to radi preko njenog sina.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *