NEVIĐENA TUČA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca napala sina MIHAJLA! Ukaljao si nam obraz, LETIŠ IZ KUĆE! A kad saznate ŠTA je URADIO?! (FOTO) - Izvorno

NEVIĐENA TUČA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca napala sina MIHAJLA! Ukaljao si nam obraz, LETIŠ IZ KUĆE! A kad saznate ŠTA je URADIO?! (FOTO)

Nakon smrti legendarnog pjevača, u porodici Šaulić došlo je do velikih rasprava i obračuna. Najprije je to bilo sa Robertom, inače Šabanovim sinom iz  nevjenčanog braka kojeg Goca nikada nije željela da prihvati, a potom i drugog puno mlađeg sina kojeg je pjevač dobio sa ljubavnicom Cucom Negovanović. Odmah nakon Šabanove smrti, Goca je krenula u raspravu sa majkama Šabanovih vanbračnih sinova, a obračuni traju i dan danas. Uglavnom, sve je to zbog nasljedstva kojeg je pokojni pjevač ostavio.

PRAVNI RAT OKO ŠABANOVIH MILIONA Robert Šaulić: Goca je zlo, ja imam dokaze  | Najnovije vesti - Srbija danas

Sa druge strane, Šabanov sin Mihajlo zapao je u kocku zbog čega je narušio i budžet porodice, dok je njegova majka morala da vraća dugove kod kamatara. Posljednjih dana Mihajlo je u centru pažnje i zbog  ljuabvne veze sa razvedenom ženom, što njegovoj majci nikako ne odgovara.

 

Mihajlo Šaulić PROKOCKAO 80.000 evra?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *