OTKRIVENO ZAŠTO JE LAĆA REKAO CECI DA NAPUSTI GROBLJE: Ova Svetlanina poruka naljutila je sina Marine Tucaković - Izvorno

OTKRIVENO ZAŠTO JE LAĆA REKAO CECI DA NAPUSTI GROBLJE: Ova Svetlanina poruka naljutila je sina Marine Tucaković

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je danas, kao i mnoge njene kolege došla na Novo groblje, kako bi prisustvovala sahrani poznate autorice Marine Tucaković. Nakon što se pojavila na groblju, ubrzo je doživjela neviđenu neprijatnost.

OTERANA JE SA MARININOG GROBA?! Evo na ŠTA se Ceca ODLUČILA nakon Laćinih  reči, dok pati za PRIJATELJICOM | Najnovije vesti - Srbija danas

Ceca, Karleuša i brojne zvezde neutešne ispraćaju MAME ESTRADE: Poznate  ličnosti skrhane na sahrani Marine Tucaković | Slika 2

Naime, prije sahrane do nje i pjevača Saše Matića koji su stojali zajedno, je prišao Marinin sin Milan Laća Radulović, te ih zamolio da odu sa groblja, što su ovi ćutke i prihvatili, te se bez ikakvog pogovora udaljili s lica mjesta.

Srpski mediji su odmah istražili o čemu je riječ, te je otkriveno da je sve počelo od toga kada je Laća javno prozvao Cecu i rekao da će tužiti njenu produkcijsku kuću zbog toga što nisu isplatili novac za pjesme koje je napisao on njenoj kćerci Anastasiji.

Laća TRAŽIO da Ceca NAPUSTI Marininu sahranu!

Tada, svojevremeno se oglasila i Marina Tucaković koja je navela da vjeruje da je njen sin to uradio u afektu, i da ne postoji nikakva tužba sa Cecom. Ona je navela, da njen sin ne može uticati na njen odnos sa pjevačima, te da on odgovara za svoje postupke. Također, dodala je da se poslije toga čula sa Cecom, i da su normalno komunicirale, jer Cecin odnos sa njenim sinom nema nikakve veze sa njom.

Laća se ne suzdržava ništa podijeliti na Twiter nalogu, te je u svom statusu Cecu nazvao ”Nanogica”, i napisao da mu je jedno veče poslala poruku da joj je to skupo kao Marina, što ga je posebno iznerviralo.

 

Testament /Marina Tucaković u oporuci prozvala muzičare koji su joj ostali  dužni? / Radio Sarajevo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *