Zoran otkrio gde će sahraniti Vladimira, neće biti pored Jelene, to mu je ZADNJA ŽELJA – Marjanović nikako ne spava posle SMRTI OCA…(FOTO) - Izvorno

Zoran otkrio gde će sahraniti Vladimira, neće biti pored Jelene, to mu je ZADNJA ŽELJA – Marjanović nikako ne spava posle SMRTI OCA…(FOTO)

Nakon što mu je supruga preminula, dočekala ga je još jedna porodična tragedija. Njegov otac je iznenadno preminuo ali je prije smrti stigao da izrazi želju u mjestu sahrane. Pročitajte u nastavku gdje želi da bude sahranjen Vladimir Marjanović…

Iako je pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović sahranjena na mjestu koje bi naravno trebalo da bude porodično groblje, ni jedan drugi član porodice se izgleda neće tamo sahraniti.
Jelenin suprug, koji je zapravo i uptužen za njenu smrt, rekao je da će njegov otac biti sahranjen na drugom mjestu. Njegov otac je preminuo jučer, u 68. godini života.

Također, ni Zoran ne želi da bude sahranjen pored svoje supruge. Njegova želja je da bude kremiran nakon smrti. Očeva smrt ga je veoma potresla, noćima ne spava i vrijeme provodi s majkom koja je također nepokretna.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *