CECA U SVOJ TIM U ZVEZDAMA GRANDA DOVELA OVU PJEVAČICU: Pjevala joj je prateće vokale a 90-ih je bila glavna riba- EVO KO JE ONA! - Izvorno

CECA U SVOJ TIM U ZVEZDAMA GRANDA DOVELA OVU PJEVAČICU: Pjevala joj je prateće vokale a 90-ih je bila glavna riba- EVO KO JE ONA!

Svetlana Ceca Ražnatović veoma ozbiljno je shvatila svoju ulogu žirija u muzičko natjecateljskom šou Zvezde Granda. Ona je već počela da sastavlja svoj tim veoma uspješnih pjevača. Pogodite koga je sad uvela u svoj tim?!

CECA BLISTA NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA": Pevačica objavila fotografiju iz  studija, srebrnom kombinacijom oduševila sve (FOTO)

U Cecinom timu nalazi se Ivana Peters. Kako bi njeni kandidati imali što bolju pomoć od strane mentora, ona je odlučila da unajmi i ovu poznatu pop pjevačicu.

Ivana i Ceca već dugo sarađuju, skoro deset godina. Ivana je pjevala njene prateće vokale za album “Ljubav živi”. Sada će ponovo surađivati ali s drugačijim ciljem- podučavanjem novih mladih talenata.  Saša Popović je odmah prihvatio njenu ideju i dopustio rad sa Ivanom.

Ipak, dok Ceca čeka svoje pomagače, nju Dragan Stojković Bosanac vrijeđa i govori da njoj treba mentor umjesto da ona bude mentor kandidatima. Šta vi mislite o tome?

Ivana Peters sarađuje sa Cecom: Karleuša nema šta da se ljuti – Tračara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *