MIRA ŠKORIĆ OVO NIKADA NIJE OPROSTILA CECI, KARLEUŠA STALA IZMEĐU NJIH: Doživjela veliku tragediju, A EVO ŠTA JE CECA URADILA - Izvorno

MIRA ŠKORIĆ OVO NIKADA NIJE OPROSTILA CECI, KARLEUŠA STALA IZMEĐU NJIH: Doživjela veliku tragediju, A EVO ŠTA JE CECA URADILA

Miraa Škorić i Svetlana Ceeca Ražnatović su nekada bile najbolje prijetljice, ali već godinama one nemaju nikakav kontakt.

Nikada nisu otkrile pravi razlog zbog čega je puklo njihovo prijateljstvo, ali su u nekoliko navrata oštro komentarisale jedna drugu.

Miraa je jednom prilikom izjavila kako ju je jako razočaralo to što joj se Ceca nije javila kada je doživjela porodičnu tragediju.

“Istina je da mi Ceca nije izjavila saučešće, niti me je pozvala, niti poruku poslala. Prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim momentima bila uz mene, Ceca to nije učinila”- pričala je Mira.

“Nema nikakve šanse da se ja prva javim. Imam svoj stav o svemu tome i ne želim da budem nešto što nisam. Sa njom nisam u svađi, nego jednostavno nismo u kontaktu, ne družimo se. Ipak ona je za mene veliki umjetnik, zvijezda, i tu nema šta da se kaže”.

Dok sa druge strane, Ceca nikada nije bila voljna da komentariše svoju bivšu prijateljicu.

“Štoo se tiče naašeg odnosa, mogu vam reći da svaka veza ima svoj početak i kraj i to uvijek bude sa razlogom”- izjavila je Ceca jednom prilikom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *