SESTRE UBILA STRUJA IZ VEŠ-MAŠINE? Novi detalji stravične nesreće, u kojoj su u subotu po podne nastradale Mia (7) i Mina (5) - Izvorno

SESTRE UBILA STRUJA IZ VEŠ-MAŠINE? Novi detalji stravične nesreće, u kojoj su u subotu po podne nastradale Mia (7) i Mina (5)

Ovih dana Srbiju potresaju samo užasavajuće vijesti. Nakon što smo saznali novosti o smrti jedne kompletne porodice, sada smo dobili još jednu isto šokirajuću vijest o smrti dvije djevojčice.

Marija Vujičić, dvadesetčetverogdišnja majka djevojčica iz Obrenovca, nije imala kod koga da ostavi djevojčice dok je ona išla da im zaradi novac za hljeb. Rekla im je da budu dobre i da se čuvaju ali su one bile premale da bi se same brinule o sebi. Mia (7) i Mina (5) su poginule u subotu popodne od strujnog udara koji se dogodio u kupatilu. Traća kćerka je ostala nepovrijeđena iako je i ona bila u toj sobi.

Nesreća se dogodila na 6. spratu zgrade gdje je porodica živjela kao podstanari. Tijela djevojčica pornašao je njihov kum dok je majka bila na poslu.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *