A za sebe kaže da je SKROMNA Premijerka?! Verica Bradić PITALA PREMIJERKU U EMISIJI “Gospođo, Brnabić, jesu vam to te cipele za koje kažu da koštaju 1.200 dolara?” - Izvorno

A za sebe kaže da je SKROMNA Premijerka?! Verica Bradić PITALA PREMIJERKU U EMISIJI “Gospođo, Brnabić, jesu vam to te cipele za koje kažu da koštaju 1.200 dolara?”

Poznato je da naši političari žive na visokoj nozi ali to nikada neće da priznaju. Kada pričaju o svom životu, oni su veoma skromni- ne idu na ljetovanja, ne torše mnogo na putovanja i odjeću. U stvarnosti je to zapravo mnogo drugačiji ali to ne znaju svi prepoznati!

Ana Brnabić gostovala je u jednoj TV emisiji. Tamo su je prozvali zbog njenih cipela koje su koštale 1200 dolara. Ona je rekla da njene cipele nemaju ništa s tim od 1200 dolara, osim što liče na te cipele. Rekla je da ona marku odnosno brend cipela od 1200 ne može ni da ponovi i da su njene cipele koštale mnogo manje ali očigledno je napravila dobar pazar budući da veoma liče na brendirane cipele.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *