ĐOKIĆE UBIO NEKO OD NAJBLIŽIH? Porodica znala šta im se sprema, Goran majci uvijek nosio ovo - Izvorno

ĐOKIĆE UBIO NEKO OD NAJBLIŽIH? Porodica znala šta im se sprema, Goran majci uvijek nosio ovo

Nesretnu porodicu Đokić iz Aleksinca najvjerovatnije je likvidirao neko iz najbližeg okruženja koji je dobro poznavao taj kraj.

Počinilac ovog stravičnog zločina je vjerovatno iz bliskog okruženja koji je poznavao okolinu kretanje porodice Đokić. Toliko je nepristupačan teren bio da je i šlep služba imala velikih problem kad je trebala da odnese spaljeno vozilo. Okolina tog terena je toliko pusta da niko nije mogao ni čuti pucnje ili vidjeti plamen.

“Ne bih baš rekla da je ovo vođeno samo ličnim motivima. Đokići su očigledno znali šta im se sprema”- izjavila je psihilog Snežana Repac.

Kanister sa vodom koji je pronađen naa mjestu zločina, ubijeni Goran Đokić je obično nosio majci kad je išao kod nje. Smatra see kako će istraga da se fokusira na porodične odnose.

Pretpostavlja se da su ih sačekali na raskrsnici i da je tu počela sve. Osim koristoljublja postoje i unutarporodični odnosi. Sve miriše na to da je zločin učinjen pod naletom strasti, te da nije isključeno da je ubistvo porodice Đokić povezano sa likvidacijom imućnog penzionera od prje par mjeseci na gotovo istom mjestu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *