MARINA TUCAKOVIĆ U TESTAMENT OSTAVILA SPISAK DUŽNIKA: Estrada joj duguje 90.000 EURA, KAD LAĆA OTVORI SVESKU.. - Izvorno

MARINA TUCAKOVIĆ U TESTAMENT OSTAVILA SPISAK DUŽNIKA: Estrada joj duguje 90.000 EURA, KAD LAĆA OTVORI SVESKU..

Nakon duge i teške bolesti, preminula je jedna od najvećih tekstopisaca ikada na ovim prostorima Marina Tucaković, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj želji.

Marina kada je saznala za svoju bolest, odmah je krenula u borbu za sopstveni život. Ona je odustaala od toga da naplati dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji su joj dužni novac za tekstove koje im je napisala. No, Marina je imala ssvoju vesku u kojoj je sve zapisivala, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio, i ko još nije platio. Ona nikome nije tražila pare, iako su joj bile potrebne za liječenje, ali njen sin Laća navodno nema namjeru da bude široke ruke.

“Za Marininu asvesku znaju Futa i Laća, a kako sam čuo, Laća ne želi nikome da prašta dug, jer zna koliko je njegovu majku boljelo to što je nisu ispoštovali, posebno ti pjevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je. Mnogo je se nervirala zbog toga i nikad nije mogla razumjeti kako neko bez stida može da se pravi blesav i da je čak i ne pozove i izvini se. Marina je napisala je veliki borj hitova, na koje su svi ti pjevači zaradili ogromne pare, a njoj su ostali dužni. Nakon 40 dana, Laća će otvoriti svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve pjevače koji su dužni da tuži. Spreman je sve javno da iznese. Dug pjevača za tekstove je preko 90.000 eura”.

“Prošle godine je napisala testament, jer joj je zdravstveno stanje variralo, htjela je otići spokojna na onaj svijet. Nisam upoznat sa detaljima, ali znam da se u testamentu nalazi i njena zaostavština muzičkih djela. Rano je još za bilo šta, jer je porodica jako utučena, žele da u miru boluju za Marinom”- rekao je izvor blizak Marininoj porodici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *